11.08.2022

НОВИЙ ЕТАП АРОМАТИЗАЦІЇ

Як відомо, аромат має величезний вплив на сприйняття, настрій і емоції. Він може створити відчуття затишку і комфорту, додати тепла вашій оселі чи пробудити відчуття голоду в кав’ярні, додати активності, наснаги чи просто заспокоїти.

І якщо ароматичні дифузори вже стали майже звичними способами ароматизації, то сучасний варіант – аромамашини, досить новий.

Як правильно ароматизувати власне житло?

Сучасна автоматична ароматизація підходить як для квартир, так і для будинків різної площі та планування. Широкий вибір машин від Hurricane дозволяє підібрати модель, що ідеально впишеться в інтер’єр і будуть оточувати вас обраним ароматом.
Розміщувати аромамашину варто в тій кімнаті чи просторі з яким найчастіше взаємодієте, так аромат буде рівномірно розповсюджуватись по всій квартирі чи будинку.

Переваги аромамашин:

  • Технологічність. Можливість керувати частотою розпилення, різні варіації встановлення, зручні інтерфейси.
  • Практичність. Ви можете замінювати парфуми, якщо з якоїсь причини попередні вам не підійшли. На відмінну від класичних дифузорів, в аромамашинах аромат не вивітриться за період вашої довгої відсутності, тож можна спокійно їхати у відпустку.
  • Екологічність. Парфуми виготовляються з екологічних матеріалів і є гіпоалергенними.
  • Інноваційний дизайн. Стильний зовнішній вигляд під будь-який інтер`єр, робить їх універсальними.

Як правильно ароматизувати свій бізнес?

Ароматизація доречна в будь-якій сфері діяльності, від невеличких офісів чи кав`ярень, до великих корпорацій і торгових центрів. Найпрактичнішим способом ароматизації є аромамашини. Правильно підібрана аромамашина з парфумом здатна ароматизувати великий простір, непомітно взаємодіяти з працівниками, захоплювати ароматом людей на вулиці, керувати емоціями та настроями. Підібрати аромат вам допоможуть консультанти Hurricane.

аромамашины Hurricane

Для офісу можна використовувати машини, як окремо стоячі, так і ті, що під’єднуються до вентиляції. Рівномірне і постійне розпилення ароматичних композицій, буде підтримувати працівників в тонусі, додавати натхнення і згладжувати конфліктні ситуації.

Для закладів харчування, таких як кав`ярні, кафе, ресторани, можна використовувати моноаромати, що пробуджують голод. Наприклад, транслювати на вулицю аромат свіжої випічки чи кави, додаючи невербальний вплив до впливу зовнішньої реклами.

Також аромамашини легко можуть впоратись із різкими запахами, що дуже часто присутні в салонах краси чи манікюрних кабінетах. Аби замаскувати запахи лаків і фарб, прибрати ноти дезінфекторів і наповнити приміщення розслаблюючими ароматами, дифузорів може бути не достатньо, тож доцільніше використовувати аромамашини різної потужності.

Правильно підібрати аромамашину та обрати аромат, базуючись на вашій площі, умовах, потребах і цілях допоможуть консультанти від Hurricane.

Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Товар додано у кошик