11.08.2022

ЯК АРОМАТИ ВПЛИВАЮТЬ НА ЕМОЦІЇ І ПАМ’ЯТЬ ЛЮДИНИ?

А Ви помічали, що аромати магічним чином здатні викликати несподівані емоції та різко змінити емоційний фон? А для того, щоб створити той чи інший настрій, достатньо просто понюхати відповідний аромат! Система людини дуже складний орган, в якому знаходиться близько 10000 рецепторів. І всі вони в той чи інший період вашого часу задають настрій на день, спонукають до тієї чи іншої покупки, а може і зовсім зроблять так, що просто захочеться спати.

Цікаво, чи не так?

Аромати для поліпшення настрою

За довгі роки роботи ми чітко визначили перелік ароматів, які покращують настрій, і позбавляють від неприємної головного болю. Кожен з нас щодня вдихає безліч різних запахів. Ми виділяємо для себе улюблені аромати або ж відразливі – одними ми хочемо насолоджуватися постійно, а інші намагаємося по максимуму виключити зі свого вжитку. Часто трапляється таке, що той чи інший аромат спочатку шалено подобається вам, а через час стає просто нестерпний.

В такий момент ви зовсім не розумієте, як і чому ви купили його ?! Все просто, на кожному етапі вашого життя ви відчуваєте різний емоційний фон, і аромат саме про це. У певний момент, при ситуації, що склалася або відрізку часу ви любили куплений аромат і вважали, що краще бути не може.

Але минув рік, і ви його переросли, у вас відбулися зміни в житті, а значить і емоційний ваш фон змінився. Ви, напевно, запитаєте, як саме і які аромати впливають на людину?

Як аромати впливають на наш настрій

  • Мандарин, розмарин, кориця, кедр, пачулі створюють нам чудовий настрій, ми стаємо, бадьорими, активними та енергійними.
  • Лаванда, мигдаль, чебрець і жасмин приносять відчуття легкості, надаючи заспокійливу дію на нервову систему.
  • Імбир, бергамот, кориця, іланг-іланг роблять нас чутливими та легко збудливими, а ладан наповнює внутрішньою гармонією і, що найголовніше, спокоєм.

 

Все це відмінно працює в нашій послузі: Аромамаркетинг. Головна мета цього напрямку полягає в тому, щоб за допомогою ароматизації вашого приміщення, точки продажів, залучати якомога більшу кількість клієнтів і покращувати комунікацію з ними.

Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Товар додано у кошик